Tiedotteet

Tervetuloa lasten jumppiin!                                     2.9.2014

 

Lasten jumpat jatkuvat tuttuun tapaan tiistai-iltaisin koulun salissa. Ne toteutetaan SvoLi:n jumppakouluna.

Jumppakoulu-toiminta tarjoaa laadukasta, lapsilähtöistä liikuntaa ammattitaitoisten, koulutettujen ohjaajien opastuksella. 
- mukaan voivat tulla sekä tytöt että pojat
- lapsi oppii voimistelun perustaidot leikkien 
- lapsella on mahdollisuus edetä omien toiveiden, taitojen ja tavoitteiden mukaisesti
- lapsi saa liikkua iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä
- kaikilla lapsilla on mahdollisuus osallistua, harrastaa ja jopa kilpailla

Jumppakoululaiset saavat omat voimistelupassit, jotka pidetään jumpassa mukana, ja niihin merkitään opitut asiat sekä osallistumiskerrat. Jumppakoulussa lähdetään liikkeelle voimistelun perusliikkeistä ja pyritään kehittymään niissä. Taitojen karttuessa liikkeitä yhdistellään sarjoiksi. Joka jumpassa myös hengästytään ja leikitään, venyttelyä unohtamatta. Iloinen mieli kotiinviemisiksi on taattu!

Jokainen jumppakoululainen vakuutetaan henkilökohtaisesti, ja siksi on tärkeää, että täytät ilmoittautumiskaavakkeen ja hoidat jäsenmaksun mahdollisimman pian jumppakauden alussa. Jumppakoulumaksuun (35 €) sisältyy voimistelupassi ja vakuutus sekä jäsenmaksu koko jumppakaudelle 2014-2015. Syyskuun lopun jälkeen joudumme veloittamaan jumppakoulukaudesta 45 € vakuutuksen lisätoimituskulujen vuoksi.

Kausisuunnitelmassa näkyvät jumppakerrat suuntaa-antavine teemoineen (ylärivillä pienimpien ja alarivillä isompien teemat). Tänä syksynä jokainen jumpparyhmä harjoittelee jumppateemojen lomassa esitysohjelman, joita vanhemmat pääsevät ihailemaan kauden lopuksi pikkujouluissamme (alustava aika to 4.12., muutokset mahdollisia/seuraa ilmoittelua lähempänä!).

Jumppakouluohjaajina häärivät tänä vuonna Moona Pekkanen, Kati Katajalehto, Tilda Rahkonen, Amanda Pekkanen, Linda Huisman, Kira Lehtomäki ja Aino Siekkinen.

Mukavaa uutta jumppakautta toivottelee

Lasten jumppien vastaava              Hanna Vähämäki

puh. 040-5484252

hannavahamaki@gmail.com

Maksaminen:

Jumppakoulumaksu maksetaan Multian Naisvoimistelijoiden tilille FI64 4767 1020 0063 29

Kirjoita tiedoksi kohtaan jokaisen jumppaan ilmoittautuvan lapsen etu- ja sukunimi.

Maksu on 35 euroa / lapsi. Eräpäivä on 30.9.2014